Tango-
BLOGit

01.10.2016

Kiertäminen ympäri maailmaa on jokapäiväistä elämää joillekin tangon ammattilaisille. Amigoksen puheenjohtaja Janne Laakkonen matkusti tovin Tango Pasion -showryhmän kanssa ja eli ryhmän kanssa hetket juuri ennen lavalle astumista. Tervetuloa tangon kulisseihin.

On marraskuu 2012. Helsinkiläisen hotellin ulko-ovella odottaa iltapäivän tunteina rivi matkalaukkuja ja sisäpihan seinistä kaikuu espanja argentiinalaisella korostuksella. Monet Tango Pasion -showryhmän jäsenistä näyttävät raukeilta, kun he toinen toisensa jälkeen ilmestyvät hotellin ovesta ulos.Tuottaja Jean-Marc Perslerbe sen sijaan kävelee rivakoin askelin kadulle ja...

10.11.2015

Tämä tila on sinun käytössäsi jos haluat kirjoittaa sivustolle tangotarinasi kuvien tai vaikkapa videon kera. Tämä  voi olla  esimerkiksi haastattelu.  Kieli voi olla suomi tai englanti, jos haluat tekstillesi suuremman yleisön. Jos haluat tehdä tänne tangoaiheisen blogitekstin, ota yhteyttä os. info(at)tango.fi niin katsotaan mitä voidaan tehdä. Blogialustan käyttäminen on helppoa joten siitä ei homma jää kiinni. Täällä ei julkaista mainosmaisia juttuja.

10.11.2015

Tämä tila on sinun käytössäsi jos haluat kirjoittaa sivustolle tangotarinasi kuvagallerian tai vaikkapa videon kera. Tämä  voi olla  esimerkiksi haastattelu.  Kieli voi olla suomi tai englanti, jos haluat tekstillesi suuremman yleisön. Jos haluat tehdä tänne tangoaiheisen blogitekstin, ota yhteyttä os. info(at)tango.fi niin katsotaan mitä voidaan tehdä. Blogialustan käyttäminen on helppoa joten siitä ei homma jää kiinni. Täällä ei julkaista mainosmaisia juttuja.

10.11.2015

This is a great space to write long text about argentine tango in Finland. Furthermore, You can use this space to go into a little more detail for example about your tango journey or a festival visit. Talk about your experiences or make a tango related interview. If you have a story in mind, please contact info(at)tango.fi. We do not publish advertising texts.

Please reload