• Facebook - Black Circle
aticotarjous.jpg

Milongat ja muut tangotapahtumat ovat vähitellen lähdössä käyntiin ja harjoittelu El Áticossa parin kanssa (ja miksei yksinkin) on palkitseva tapa hioa taitoja ja valmistautua kaikkiin niihin ihaniin tansseihin, jotka meitä ensi vuonna odottavat. Harjoitusaikaa voi ostaa eri pituisiksi jaksoiksi yhdestä kuukaudesta ylöspäin. Koko vuoden tai puolen vuoden kausi on nyt tarjouksessa varsin houkuttelevaan hintaan joulukuun alusta vuoden loppuun asti, ja sen voimassaolo alkaa tammikuun alusta tai myöhemmin itse valitsemanasi ajankohtana. Täydellinen aineeton joululahja!

 

Hinnat ja maksuohjeet:

6 kuukautta 135€

Viitenumero 202073

Tilinumero FI3510213000604873

(Amigos del Tango ry)

12 kuukautta 250€

Viitenumero 202086

Tilinumero FI3510213000604873

(Amigos del Tango ry)

Lähetä viesti osoitteeseen info@tango.fi ja ilmoita, kenelle harjoitusaika on ja sen toivottu aloitusajankohta

For that special someone who has everything! Even if that person is you. Milongas and other tango events are gradually starting up again and practising at El Ático with (or without) a partner can be a rewarding way to brush up your dancing skills and to prepare for all those tandas to come. You can buy practice time for different periods from one month up to a year. We are now offering a considerable discount to those who purchase practice time for six months or one year (starting whenever you choose from January onwards). The offer is valid from the beginning of December until the end of the year. Sounds like the perfect non-material Christmas present!

 

Prices and payment information:

6 months 135€

Reference number 202073

Account number FI3510213000604873

(Amigos del Tango ry)

12 months 250€

Reference number 202086

Account number FI3510213000604873

(Amigos del Tango ry)

Send a message to info@tango.fi and tell us who the practice time is for and your preferred starting date

to_milonga_yleis.jpg

El Ático, Kumpulantie 1, 8. kerros/floor
To/Thu
20:00 - 23:30
Hinta/Price 10€

 

Tämä tapahtuma on avoin AdT:n jäsenille / This event is open for members of AdT
Liity jäseneksi tästä: / Become a member: www.tango.fi/jaeseneksi

Alaoven avaus: soita numeroon / To open the door downstairs call
+358 45 856 0608

El Áticon milongat jatkuvat! Huomaa, että osallistujamäärä ei enää ole rajattu, mutta pyydämme vieraita silti ilmoittautumaan tapahtumaan ovella lipunmyynnissä.

Huomaa, että milongaan osallistuminen edellyttää koronapassia! Lataa oma todistuksesi täältä www.kanta.fi/koronatodistus

Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä milongassa.

Olethan huomaavainen ja jäät kotiin jos et tunne itseäsi terveeksi.

Tervetuloa takaisin El Áticoon!

Tunnit ja harjoittelu

 

Jatkamme edelleen treenikalenterin käyttöä, koska monet tanssijat haluavat tietää, paljonko muita vieraita on kulloinkin paikalla. Toivomme myös, että voimme tarvittaessa ottaa kävijöihin yhteyttä. Merkitse siis jatkossakin oma nimesi ja parisi nimi kalenteriin sen päivän kohdalle, jolloin käyt El Áticossa. Linkki kalenteriin

Myös hyvä käsihygienia ja ahkera tuuletus ovat edelleen käytössä toistaiseksi. Oppitunneilla suositellaan maskien käyttöä. Harjoittelussa ota huomioon samaan aikaan treenaavat ja käytä maskia jos et ole rokotettu tai mahdollisuuksien mukaan silloin, jos muut samassa tilassa sitä toivovat (jos et ole varma voit aina kysyä!). Jää kotiin jos tunnet itsesi sairaaksi.

Haluatko vuokrata milongasalin omaan käyttöön? Lähetä s-postia osoitteeseen info@tango.fi

Viikkotunnit ovat alkaneet! Muista ilmoittautua niille etukäteen.

Milongas at El Ático continue! Notice that the number of participants is no longer limited but we nevertheless ask all guests to register at the door.

Notice that those attending the milonga are required to show the covid-19 certificate. Get your certificate here www.kanta.fi/en/covid-19-certificate

We strongly recommend using face mask at the milonga.

Please be considerate and stay at home if you feel unwell.

Welcome back to El Ático!

Lessons and practice

We continue to use the practice calendar. Please write down your name and your partner's name as well as the time when you go to El Ático.

Click on the link!

We also ask visitors to remember frequent hand washing and ventilation. The use of face masks is recommended at lessons. At other times be considerate towards others who practise at El Ático and wear a mask if you are unvaccinated or if those who are sharing the room with you request it (when in doubt it is always polite to ask!). Please stay at home if you feel unwell.

Would you like to reserve the milonga room for private use? Send an email to info@tango.fi

Weekly classes have started again! Don't forget to register in advance.

EL ATICo/Facebookin tuoreimmat

Amigos

del

tango

Amigos del Tango ry:n tavoitteena on ylläpitää ja kehittää argentiinalaisen tangon harrastusta ja tuntemusta Suomessa. Se on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys.

El ático

El Atico on yhdistyksen oma ja samalla sinun oma tanssistudiosi hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pasilassa. Voit käydä siellä tangotunneilla, milongoissa tai harjoittelemassa. 

ARGENTIINALAISEN TANGON TUNNIT

Tervetuloa argentiinalaisen tangon alkeiskursseille tai osallistumaan jatkotason ja edistyneiden tunneille! El Ático tanssistudiolla on jatkuvasti opetusta ja ympäri Suomen löytyy useita opettajia ja yhdistyksiä, jotka järjestävät tunteja.

Tutustu myös Finland Tango Community -ryhmään Facebookissa ja pysy ajan tasalla uusimmista kursseista ja tapahtumista.