top of page

El Atico
tanssi-studio

Kumpulantie 1 (8 krs.)

 

Amigos del Tango ry:n oma milonga- ja harjoittelusali on El Ático, joka sijaitsee Helsingissä Pasilassa. Tilassa on kaksi salia, isompi milongasali ja pienempi vapaaharjoittelusali.

 

 

Vapaaharjoittelusali on tarkoitettu yhdistysten jäsenille vapaaseen harjoitteluun yksin tai parin kanssa. Silloin kun El Áticossa ei ole yhdistyksen järjestämää maksullista tilaisuutta (milongat, konsertit tms.) vapaaharjoittelusali on aina jäsenten käytössä. Sitä ei voi varata erikseen. Harjoitteluaikaa maksanut jäsen voi tulla harjoittelemaan juuri silloin kuin se hänelle parhaiten sopii.

Sisälle  El Áticoon pääsee ovikortilla, jonne voi ladata kertamaksuja tai harjoitteluaikaa. Harjoitteluaika oikeuttaa harjoittemaan vapaaharjoittelusalissa kauden voimassaoloaikana.

Harjoittelusalissa on cd-soitin ja tangolevyjä, jotka ovat jäsenten käytettävissä.

Ovikortteja voi lunastaa ja ladata niihin aikaa/arvoa sovittaessa torstaisin ja sunnuntaisin milongojen yhteydessä. Varaa raha käteisenä. Ovikortin voi saada mahdollisesti myös muuna erikseen sovittavana ajankohtana. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@tango.fi

Olethan maksanut yhdistyksen vuosittaisen jäsenmaksun

 

Harjoittelumaksut

  • 12 kk 300 € (12 kk latauspäivästä lukien)

  • 6 kk  165 €

  • 1 kk  30 €

  • kertamaksu 5 €

  • avainkorttipantti 20€ (palautetaan kunhan avain tuodaan takaisin)


Voit maksaa harjoittelumaksun Amigos del Tango ry:n tilille
IBAN: FI35 1021 3000 6048 73
BIC: NDEAFIHH. Muista kirjoittaa maksun viestikenttään mitä maksat, esim 10 harjoituskertaa alkaen 1.10.2017.

El Áticon milongasalissa on erinomainen tanssilattia. Sali soveltuu paitsi tanssiaisten, myös erilaisten juhlien, tapahtumien ja esitysten pitopaikaksi. 1920-luvun kahvilan henkeen sisustettuun

viihtyisään tanssisaliin mahtuu pieniä pöytiä ja tuoleja tanssilattian ympärille. Salissa on erinomaiset äänentoistolaitteet ja siellä on järjestetty myös tanssittavia livekonsertteja.

Milongasali on varattavissa silloin kun siellä ei ole varauskalenteriin merkittyä käyttöä. Jäsenille hinta on 20 €/h. Eri vuokraajien varausten väliin varataan tarvittaessa 30 min. järjestelyaika, jolloin vuokraaja huolehtii siitä, että sali on seuraavalle käyttäjälle samassa kunnossa, kuin se oli hänen vuokra-aikansa alkaessa. 

Vuokraaja/käyttäjä voi olla ainoastaan yhdistyksen jäsen. Käyttötarkoituksen tulee olla sellainen, että se ei vahingoita milongasalin lattiaa tai muuta sisustusta. Amigos del Tango ry. pidättää itsellään oikeuden olla vuokraamatta tiloja silloin, kun se katsoo että käyttötarkoitus ei ole yhdistyksen toimintaperiaatteiden mukainen. Kun haluat tehdä varauksen lähetä omat yhteystietosi sekä tieto siitä mihin käyttötarkoitukseen salia halutaan vuokrata (yksityinen harjoittelu, ryhmä- tai yksityisopetus, luento, mietiskely tms.) osoitteeseen info(a)tango.fi 

Miten pääset Aticolle:


Keskustasta raitiovaunu 9 (Pasilan suuntaan) pysäkille Jämsänkatu. Myös linja-autot 59 ja 518 pysähtyvät Jämsänkadun pysäkillä. Pasilan asemalta on muutaman minuutin kävely.

Kun olet ovella, soita numeroon +358 4585 6060 8, niin ovi avataan sinulle yläkerrasta.

Jos tulet omalla autolla, varsinkin iltaisin ja viikonloppuisin lähettyviltä löytyy ilmaistakin parkkitilaa.

Yhteystiedot

Amigos del Tango ry

El Atico
Kumpulantie 1 A 27, 8 krs 
00520 Helsinki

Miksi harjoittelen tangoa?

Atico-tanssistudion käyttäjät kertovat miksi on ehdottoman tärkeää harjoitella tangoa. Harjoitteluaika on mainio aineeton lahja niin itselle kuin kumppanille. Lisätiedot os. info(at)tango.fi (video julkaistu jouluna 2015)

ATICO KÄYTÖSSÄSI

EDULLISIMMILLAAN
(12 KK) HARJOITTELET ATICOLLA VUOROKAUDESSA VAIN

82 sentillä!

bottom of page