top of page
El Ático tanssistudio

For English, please switch language at menu.

Kumpulantie 1
8. kerros

Amigos del Tango ry:n oma milonga- ja harjoittelusali on El Ático, joka sijaitsee Helsingissä Itä-Pasilassa. Tilassa on kaksi salia, isompi milongasali ja pienempi vapaaharjoittelusali.

Vapaaharjoittelusali on tarkoitettu yhdistysten jäsenille vapaaseen harjoitteluun yksin, parin kanssa tai ryhmänä. Silloin kun El Áticossa ei ole yhdistyksen järjestämää maksullista tilaisuutta (milongat, konsertit tms.) tai koko Áticoa ei ole vuokrattu ulkopuoliselle tapahtumajärjestäjälle, vapaaharjoittelusali on aina jäsenten käytössä. Sitä ei voi varata erikseen. Harjoitteluaikaa maksanut jäsen voi tulla harjoittelemaan juuri silloin kuin se hänelle parhaiten sopii. Ulkopuolisille tapahtumajärjestäjille vuokratut ajat ovat näkyvissä Etusivulla.

Sisälle El Áticoon pääsee ovikortilla, jonne voi ladata kertamaksuja tai harjoitteluaikaa. Harjoitteluaika oikeuttaa harjoittemaan vapaaharjoittelusalissa kauden voimassaoloaikana. Harjoittelusalissa on äänentoistojärjestelmä, cd-soitin ja tangolevyjä, jotka ovat jäsenten käytettävissä. Musiikin soitto omalta puhelimelta, tabletilta tai kannettavalta onnistuu myös.

 

Ovikortteja voi lunastaa ja ladata niihin aikaa tai arvoa erikseen sovittuna aikana torstaisin ja sunnuntaisin milongojen yhteydessä. Ovikortin pantti tulee maksaa tilisiirtona, harjoitusaika/arvomaksut voi maksaa MobilePayllä tai tilisiirtona. Ovikortin voi saada mahdollisesti myös muuna erikseen sovittavana ajankohtana. Katso lisätietoja Harjoittelu-sivulta. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen: info(at)tango.fi

El Áticon milongasalissa on erinomainen tanssilattia. Sali soveltuu paitsi tanssiaisten, myös erilaisten juhlien, tapahtumien ja esitysten pitopaikaksi. 1920-luvun kahvilan henkeen sisustettuun viihtyisään tanssisaliin mahtuu pieniä pöytiä ja tuoleja tanssilattian ympärille. Salissa on erinomaiset äänentoistolaitteet ja siellä on järjestetty myös tanssittavia livekonsertteja.

Milongasali on varattavissa silloin kun siellä ei ole varauskalenteriin merkittyä käyttöä. Jäsenille hinta on 25 €/h. Eri vuokraajien varausten väliin varataan tarvittaessa 30 min. järjestelyaika, jolloin vuokraaja huolehtii siitä, että sali on seuraavalle käyttäjälle samassa kunnossa, kuin se oli hänen vuokra-aikansa alkaessa.

 

Salin käyttötarkoituksen tulee olla sellainen, että se ei vahingoita milongasalin lattiaa tai muuta sisustusta. Amigos del Tango ry. pidättää itsellään oikeuden olla vuokraamatta tiloja silloin, kun se katsoo että käyttötarkoitus ei ole yhdistyksen toimintaperiaatteiden mukainen. Kun haluat tehdä varauksen lähetä omat yhteystietosi sekä tieto siitä mihin käyttötarkoitukseen salia halutaan vuokrata (yksityinen harjoittelu, ryhmä- tai yksityisopetus, luento tms.) sähköpostilla osoitteeseen: info(at)tango.fi

Miten pääset Áticolle

Jämsänkadun pysäkille pysähtyvät linja-auto 59 ja raitiovaunu 9. Pasilan rautatieasemalta on muutaman minuutin kävely. Tarkistathan reittisi HSL:n Reittioppaasta tai Google Mapsista osoitteeseen Kumpulantie 1, Helsinki.

Kun olet ovella, soita numeroon +358 4585 6060 8, niin ovi avataan sinulle yläkerrasta.

Jos tulet omalla autolla, varsinkin iltaisin ja viikonloppuisin lähettyviltä löytyy ilmaistakin parkkitilaa.

bottom of page